PUI SI OUA PREPELITA

Publicitate
Publicitate

PUI SI OUA PREPELITA

18 Mar 2011 13:20
PUI SI OUA PREPELITA
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  2
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  56

PUI SI OUA PREPELITA in Braila / Braila

CRESCATOR DE PREPELITE VA OFERA 10000 DE PUI 1-7 ZILE CU 2LEI BUC,OUA CONSUM 0,2 BANI BUC,OUA INCUBAT 0,5 BANI BUC,COMENZI LA TEL 0766586442,0755853615,TRIMET IN TOATA TARA,VA MULTUMESC.

Persoana de contact: VILU SORINEL

Telefon: 0755853615

Pret: 2 RON

* Puteti pune o intrebare ofertantului sau sa postati un comentariu in legatura cu anuntul folosind zona de comentarii de mai jos. Persoana care a postat anuntul va primi un email si va putea raspunde.
FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Alte anunturi - Pasari

Poze cu pasari POZE cu pasari

Jocuri cu pasari JOCURI cu pasari

Bancuri cu pasari BANCURI cu pasari

Un tip intra intr-un magazin sa-si cumpere un papagal.Acolo, unii papagali avea o ata legata de piciorul drept,altii o ata de piciorul stang.Domne,zice clientul,de ce au ate legate la picioare-Poi daca-l tragi de ata de la piciorul drept ,vorbeste in engleza,daca-l tragi de ata de la piciorul stang vorbeste in franceza. Clientul:-Uite unul legat cu ate si la stangul si la dreptul,daca-l trag de amandoua odata ce se intamplaPapagalul de colo:-Cad in cur ba prostule.

toate bancurile cu pasari

Avatare cu pasari AVATARE cu pasari

Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

pasari
cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.