Westie de vanzare din Mures

Publicitate
Publicitate

Westie de vanzare din Mures

26 Aug 2010 11:50
Westie de vanzare din Mures
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  218

Westie de vanzare din Mures in Targu Mures / Mures

Vand Westie! De vanzare puii Westie terrier (Westy) - West Highland White Terrier - baietei si fetite superbe, afectuosi, cauta stapan.
Fiecare catel este deja imunizat prin vaccinare monovalenta, deparazitati de doua ori conform cu varsta catelului, canet de sanatate international, garatie post-vanzare. Este curios, vesel, sociabil ši adora sa joace cu copii. Dresati la curatenie. Mai multe detalii si poze recente pagina web: westie.webgarden.ro/ Pret: 850 RON, Telefon: 0735-719383.

Persoana de contact: Canisa Sissi

Telefon: 0735719383

Pret: 850 RON

* Puteti pune o intrebare ofertantului sau sa postati un comentariu in legatura cu anuntul folosind zona de comentarii de mai jos. Persoana care a postat anuntul va primi un email si va putea raspunde.
FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Alte anunturi - Caini de vanzare

Poze cu caini POZE cu caini

Jocuri cu caini JOCURI cu caini

Bancuri cu caini BANCURI cu caini

Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. la telefon era sotul:
- Auzi nevasta, s-a intors cumva cainele acasa?
- Da, s-a intors. (raspunde mirata nevasta)
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...

toate bancurile cu caini

Avatare cu caini AVATARE cu caini

Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

caini
cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.