Vindem pui Spaniel Tibetan

Publicitate
Publicitate

Vindem pui Spaniel Tibetan

06 Apr 2011 08:11
Vindem pui Spaniel Tibetan
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  2
 • comentarii

  1
 • vizualizari

  90

Vindem pui Spaniel Tibetan in Bucuresti / Bucuresti

Spaniel de Tibet. Topdogs Kennel. Pentru informatii va rugam sa vizitati pagina noastra de web, la : www.vanzaricaini.com , sau sa ne contactati. Vindem sau aducem la comanda din import. In limita puiilor disponibili sau la prenotare. Masculi si femele 7-12 saptamani sau adulti, vaccinati si deparazitati conform varstei, carnet de sanatate international. Cu pedigree sau fara pedigree din parinti cu pedigree. PRETURI REALE. Garantie de sanatate si de rasa. Garantie reala contra bolilor ereditare-genetice. Neglijam cantitatea in favoarea calitatii. Posibilitate de plata prin PayPal.

Persoana de contact: Zoltan

Telefon: 0765986333

Pret: -

* Puteti pune o intrebare ofertantului sau sa postati un comentariu in legatura cu anuntul folosind zona de comentarii de mai jos. Persoana care a postat anuntul va primi un email si va putea raspunde.
02 Sep 2014
CARMEN

buna ziua care este pretul unui catel?ma intreseaza un baietel.

COMENTEAZA SI TU

Alte anunturi - Caini de vanzare

Poze cu caini POZE cu caini

Jocuri cu caini JOCURI cu caini

Bancuri cu caini BANCURI cu caini

Intr-o zi, Tache se hotaraste sa-i faca o vizita prietenului sau, Mache. Ajungind la casa acestuia, vede o placa mare la poarta: “Ciine rau! Intrati pe propria raspundere! Mai aveti timp sa va razginditi!” Usor intimidat, intra in curte. De ciine, nici urma. La usa casei vede alta placa: “CIINE RAU! Daca tineti la viata, intorceti-va acum!” Speriat de-a binelea, deschide usor usa si paseste in hol, unde il intimpina amicul Mache. Intr-un colt, un ciine apatic.
- Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, vad ca dulaul tau zace cit se poate de pasiv. Parca ziceai ca-i rau?!
- E rau, foarte rau, raspunde Mache, dar se consuma in el

toate bancurile cu caini

Avatare cu caini AVATARE cu caini

Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

caini
cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.