Adoptie Tano, metis Shar Pei

Publicitate
Publicitate

Adoptie Tano, metis Shar Pei

25 Jul 2013 20:24
Adoptie Tano, metis Shar Pei
Adoptie Tano, metis Shar Pei
Adoptie Tano, metis Shar Pei
 • voteaza

  Imi place Nu-mi place
 • voturi

  0
 • comentarii

  0
 • vizualizari

  6

Adoptie Tano, metis Shar Pei in Bucuresti / Bucuresti

Tano este un catel de pe strada in cautare de un camin. Este un metis Shar-Pei, mascul, in varsta de aproximativ 5 ani. In noaptea de 16 iulie a fost lovit de o masina si abandonat. De atunci a fost internat la o clinica veterinara si starea lui s-a imbunatatit vizibil. Nu are leziuni interne, doar mai schiopateaza usor. In ultimele zile a inceput sa manance normal si sa iasa la plimbare. Are o fire introvertita si blanda. Ca sa nu ajunga din nou pe strada Tano are nevoie de un adapost - de preferat undeva la curte si de un stapan care are experienta cu cainii. Daca poti sa-l ajuti, te rugam sa ne contactezi. Daca stii pe altcineva care ar putea sa aiba grija de el, te rugam sa-i povestesti despre Tano.
Iti multumim!
Contact: 0744.448.332 0744.765.292

Persoana de contact: Carmen Diaconu

Telefon: 0740826082

Pret: -

* Puteti pune o intrebare ofertantului sau sa postati un comentariu in legatura cu anuntul folosind zona de comentarii de mai jos. Persoana care a postat anuntul va primi un email si va putea raspunde.
FII PRIMUL CARE COMENTEAZA

Alte anunturi - Adoptii de caini

Poze cu caini POZE cu caini

Jocuri cu caini JOCURI cu caini

Bancuri cu caini BANCURI cu caini

Intr-o zi, Tache se hotaraste sa-i faca o vizita prietenului sau, Mache. Ajungind la casa acestuia, vede o placa mare la poarta: “Ciine rau! Intrati pe propria raspundere! Mai aveti timp sa va razginditi!” Usor intimidat, intra in curte. De ciine, nici urma. La usa casei vede alta placa: “CIINE RAU! Daca tineti la viata, intorceti-va acum!” Speriat de-a binelea, deschide usor usa si paseste in hol, unde il intimpina amicul Mache. Intr-un colt, un ciine apatic.
- Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, vad ca dulaul tau zace cit se poate de pasiv. Parca ziceai ca-i rau?!
- E rau, foarte rau, raspunde Mache, dar se consuma in el

toate bancurile cu caini

Avatare cu caini AVATARE cu caini

Animale
Pentru iubitorii de animale

“Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca acel ce este crud fata de animale nu poate fi un om bun.” Arthur Schopenhauer

caini
cauta

Cauta in toate informatiile, articolele, filmele si pozele cu animale din Zoopedia.